Crema de ochi cu efect anticearcan

IMG_4070

O crema de ochi lejera, non-grasa, ce lupta impotriva ridurilor, a  cearcanelor si a pungilor de sub ochi. Are efect antioxidant, antiradicalar, anticearcan si antiinflamator. Datorita apei de hamamelis are efect tonic si astringent, favorizand microcirculatia. Cafeina este cunoscuta pentru actiunea sa refermizanta si tonifianta contribuind la reducerea pungilor de sub ochi. Efectul tensor este dar de guma accacia, iar extractul de vita rosie contribuie la imbunatatirea calitatilor antioxidante si tonifiante ale cremei. Datorita extractului de arnica are efect antiinflamator si de stimulare a circulatiei sangvine.

Crema se poate aplica pe toata fata avand efect tensor, refermizant, de tonifiere a conturului fetei. Este potrivita oricarui tip de ten, in urma aplicarii cremei, pielea devine mai hidratata, mai ferma, mai catifelata.

Contine: ulei de orez, silicon vegetal, apa de hamamelis, guma acacia, extract de vita rosie,  cafeina, extract de arnica, cosgard (conservant aprobat ECOCERT).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s