Ulei repelent pentru insecte

bug repellent

Niciodata nu mi-a placut senzatia pe care o lasa pe piele diversele produse repelente pentru insecte.  In plus, am tot citit diverse materiale pe tema toxicitatii lor astfel incat am hotarat sa le evit si sa apelez la natura.

Uleiul repelent pentru insecte are miros placut, lasa pielea hranita si catifelata. Uleiul esential de citronella este cel mai puternic repelent natural, iar uleiurile de rozmarin, lemongrass si lavanda sunt folosite din cele mai vechi timpuri in acest scop. Pentru o piele stralucitoare se poate imbogati cu pigment mineral auriu.

Se aplica pe corp in zonele expuse atacului tantarilor. Este eficient 2-3 ore. Nu se aplica inainte de expunerea la soare, unele dintre uleiurile folosite fiind fotosensibile. In cazul copiilor mici, al femeilor insarcinate sau care alapteaza uleiurile esentiale de lemongrass si citronella se inlocuiesc cu ulei esential de geraniu.

Contine: ulei de susan, ulei esential de lemongrass, ulei esential de citronella, ulei esential de lavanda BIO, ulei esential de rozmarin, ulei esential de menta, ulei esential de tea-tree, vitamina E.

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s